Unieke liftwedstrijd naar Barcelona!

Kun jij zonder geld of hulp van het thuisfront, al liftend de eindstreep in Barcelona halen? Wil jij kans maken op de reis rond de wereld die je kunt winnen? Doe mee met de Barcelona Express!

 

WAT?

Ieder jaar gaan 300 teams de strijd aan in deze liftwedstrijd die de Barcelona Express wordt genoemd. Dit jaar vindt de Barcelona Express plaats van 3 tot 10 juli. De route wordt opgesplitst in 5 etappes waarbij telkens de tussenstand wordt opgemeten. Het einde van de etappe bevindt zich op een unieke locatie langs de route en daar wordt voor alle deelnemers een overnachting geregeld. Uiteraard met een feestje erbij. De volgende ochtend krijg je instructies voor de volgende etappe.

De leider van het klassement draagt de gele trui, het team dat het best de challenges op de checkpoints uitvoerde de groene trui, en de winnaar van de strafste stoot van de dag (wat dat ook moge zijn) draagt de bolletjestrui. Op 9 juli strijden de 3 beste teams uit Brussel tegen de 3 beste teams uit Amsterdam en de winnaar van die etappe in Spanje mag op wereldreis!

 

HOE DAN?

Je kunt je voor deze liftwedstrijd opgeven in een team met 2 of 3 avonturiers. Je kunt als vertrekstad Amsterdam of Brussel kiezen. Inschrijven voor deze Barcelona Express kost €250,- per persoon. Je kunt dit ook laten sponsoren, daar heeft de organisatie op je eigen online teampagina die je krijgt een systeem voor ingericht. Hier kunnen je sponsoren de wedstrijd ook live volgen: hoe vet is dat! En het mooie is ook nog eens: de opbrengst van de Barcelona Express gaat naar het goede doel, herbebossingsprojecten in Kenia.

Ingeschreven? Dan kun je beginnen met plannen te maken voor jullie strategie, om zo snel mogelijk in Barcelona te eindigen en dat ticket rond de wereld te bemachtigen! Schrijf je nu hier in.

 

INSPIRATIE

Veel deelnemers vloggen erop los tijdens het liften. Op YouTube kun je veel van deze vlogs vinden, om alvast net zo enthousiast te worden als wij! Veel succes en plezier met de voorbereidingen!

2 gedachten over “Unieke liftwedstrijd naar Barcelona!

    1. Hi Lizette, leuk om je (ook) hier te zien! Gaaf hé, wij werden ook heel enthousiast en zijn nog in beraad met onszelf over deelname 😉 Ik kende het nog helemaal niet, maar las dat er zich al 100 teams hebben aangemeld in een paar weken. Wellicht volgend jaar een bloggersteam?

Geef een reactie