Verdien online geld met jouw ideeën

Ben jij een betrokken burger, een creatief genie of een slimme ondernemer met fantastische ideeën? En wil jij met jouw innovatieve ideeën online geld verdienen? Dan ben je bij deze kans van CityChallenges aan het juiste adres!

 

WAT?

Ja, je leest het goed. Je kunt vanuit je luie stoel met jouw ideeën geld verdienen! Het zit zo: bij CityChallenges plaatsen gemeenten maatschappelijke vraagstukken waar zij mee worstelen. Denk bijvoorbeeld aan de vraag hoe het in- en uitstappen van treinreizigers sneller kan verlopen. Of wat een Gemeente kan doen om grote schulden bij inwoners te voorkomen. Gemeentes zijn op zoek naar denkkracht voor deze uitdagingen. Jij wordt gevraagd om voor deze challenges een creatieve oplossing te bedenken. Daarmee maak je kans op geldprijzen, (start)kapitaal, een opdracht en/of een partnership. Een win-win situatie!

 

HOE DAN?

Op de website staat een overzicht met openstaande challenges. Daar kun je de challenge (of meerdere challenges) kiezen waaraan jij mee wilt doen. Deelname staat open voor iedereen en kan individueel of in teams. Registreren op het platform is gratis en geeft je direct de mogelijkheid om aan de challenges mee te doen.

We kwamen alvast twee leuke uitdagingen tegen op CityChallenges:

  • De Gemeente Utrecht wil fietsen onder mbo’ers populairder maken en is daarbij op zoek naar goede ideeën
  • De Gemeente Zaanstad daagt je uit om de subsidieregeling voor maatschappelijke initiatieven te innoveren

 

INSPIRATIE

Op CityChallenges.nl staat een blog waar je 10 tips leest voor het schrijven van een winnend concept. Daarnaast kun je bij iedere challenge de uitslag vinden als ze zijn afgerond. Kijk daar zeker eens naar de winnende concepten om inspiratie op te doen!

 

Kortom, plan die BB (brainstorm & bier) avond met je vrienden maar in of sluit jezelf 24 uur op in je woonkamer voor een creative lockdown en jij maakt kans om geld te verdienen met jouw innovatieve ideeën! Veel succes!

 

 

 

Dit kun je natuurlijk ook vanuit het buitenland doen om geld te verdienen – eerder schreven we een artikel over fulltime wereldreizigers ofwel digital nomads

Geef een reactie