Jij kan deelnemen aan Expeditie Robinson!

Droom jij er al jaren van om deel te nemen aan Expeditie Robinson, maar wil het maar niet lukken om Bekende Nederlander te worden? In 2017 krijg jij toch de kans om mee te doen!

 

Wat?

Ja, echt. Na acht jaar BN’ers biedt RTL dit jaar maar liefst 4 gewone Nederlanders de kans om mee te doen aan Expeditie Robinson!

Voor wie denkt, waar gaat dit over: Expeditie Robinson is een realitysoap waarin 16 mensen proberen te overleven op een onbewoond eiland. Gedurende een periode van zo’n 30-40 dagen strijden deelnemers op een aantal onbewoonde eilanden om de Robinsontitel. Deze deelnemers spelen in teams proeven tegen elkaar. Diegene die verliest, moet iemand naar huis stemmen. Vaak zijn er verrassende elementen in het spel: een geheim afvallerseiland of een groep deelnemers waarvan niemand het bestaan kent die halverwege in het spel komen: Expeditie Robinson verveelt nooit.

Dus kun jij overleven op een tropisch eiland (met BN’ers), heb jij survival skills en vooral: durf jij het aan? Geef je dan nu op!

 

Hoe dan? 

Om kans te maken, vragen Dennis Weening en Nicolette Kluijver om een video in te sturen waarin je net als in een Robinson proef op een paal staat. Je stelt jezelf voor en vertelt waarom jij de ultieme survivor bent. Weet jij daarmee te overtuigen, dan mag je naar een castingweekend, waar uiteindelijk 4 deelnemers worden gekozen. Wie weet ga jij dit jaar dan ECHT het Expeditie Robinson avontuur aan! Ga naar de website van Expeditie Robinson voor meer informatie en om je video in te sturen.

 

Succes & wij hopen je op dat tropische eiland te zien!

 

Geef een reactie